Living the dream

Ravinto -ja ruokailu takaisin kuntoon

Olen tiennyt jo vuosia mitä on syödä oikein ja riittävästi. Silti viimeisen kahden vuoden aikana olen pikkuhiljaa luisunut huonoon, vääränlaiseen ja vähäiseen syömiseen. Syinä tähän ovat olleet työpaikan vaihtaminen, harjoittelun muuttuminen ja kolmannen lapsen syntyminen. Tilanteeni ja oloni kärjistyi kolmisen viikkoa sitten, kun sairastuin pitkittyneeseen flunssaan ja Sveitsin maailman cup jäi väliin sairastelujen takia.

Viimeisen puolen vuoden aikana olen sairastellut enemmän, kuin viimeisen kymmenen vuoden aikana yhteensä. Lisäksi muutoksia ovat olleet esim.
-huono uni
-palautuminen heikkoa
-elimistön toiminta heikompaa
-matala vireystila
-vatsan -ja suoliston huono toiminta
-tulehduksia tulehduksien perään

cooking-food-ginger-256318
Tänään alkoi uusi elämä! Minulla on Triathlonissa valmentaja, samoin olen hankkinut apua uintiin ja voimaharjoitteluun. Minulle oli itsestäänselvää, että hankin apua myös ravintoon, jotta pääsen taas nopeasti kuntoon. Ravintovalmentajana minulla on Kuntomon ravintovalmentaja Katja Kesti! Olen ohjannut omia valmennettavia jo pitkän aikaa Katjalle ja tulokset ovat olleet 10/10.

Ongelmat vanhassa syömisessäni:
Syömisestäni näkyi selvästi yksipuolisuus, liiallinen lihansyönti, liikaa rasvaa, liian vähän kuituja ja kasviksia ja tietysti liikaa herkkuja 

39965755_10156702687673421_4374277801310683136_n
Mitä teimme:
-monipuolinen ravinto
-kasviksia 0,5-1kg/pv
-paluu kolmeen lämpimään ateriaan päivässä
-lihaa vähennettiin ja tilalle esim nyhtökauraa, kasvisruokia ja härkäpapuja